MKB Hosting Limburg levert diensten op het gebied van Internet hosting. Zo bieden wij onze klanten een stabiele omgeving voor websites en email. Wij registreren goedkoop (bijna) iedere domeinnaam en hosten voor u tegen aanvaardbare tarieven uw databases. Dit alles op zeer snelle servers ondergebracht in de een datacentrum.

Wij bieden u talloze mogelijkheden voor uw website. Van cgi tot php, van gewoon html tot uitgewerkte database pagina's en wilt u pagina's beveiligen geen probleem, alles is mogelijk!

Iedereen is welkom maar onze focus ligt op het bedrijfsleven in Limburg. Korte en snelle lijnen is ons motto! U hoeft daarom uw website en e-mail niet meer te regelen bij een bedrijf over de grens of bij een bedrijf 200 km verder dan uw eigen bedrijf. Wij regelen dit voor u, graag en goed.

U krijgt toegang tot een zeer geavanceerd menu waarin u zelf alle instelling kunt regelen. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Geen probleem.

Bekijk de mogelijkheden van de pakketten. Mocht u andere wensen hebben, een demonstratie wensen of anderszins uitleg neem dan gerust contact met ons op.


limburg2